Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

Šios privatumo politikos sąlygos reglamentuoja 4AM BOUTIQUE elektroninės parduotuvės (toliau – www.4amboutique.com) ir www.4amboutique.com kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.4amboutique.com juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.


Asmens duomenų tvarkymo tikslai

Mes gerbiame kiekvieno asmens, kuris apsilanko elektroninėje parduotuvėje www.4amboutique.lt ir naudojasi prekių įsigijimo paslaugomis, konstitucinę teisę į privatumą.

4AM BOUTIQUE vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais: 

Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;

Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai;

Asmens duomenys nuolat atnaujinami;

Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai;

Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė;

Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.


Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

apdoroti Jūsų prekių užsakymus;

išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu; 

vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.


4AM BOUTIQUE nekaupia duomenų (banko kortelių ir mokėjimo pavedimui atlikti reikalingos informacijos), todėl Jūsų mokėjimai atliekami saugiai ir patikimai.


Ne asmeninių duomenų tvarkymas

Duomenys, susiję su Jūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytomis prekėmis www.4amboutique.com gali būti anonimiškai tvarkomi statistikos tikslais, atliekant statistinius tyrimus. Bet kuriuo atveju, toks duomenų tvarkymas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. Mes pasiliekame teisę atskirais atvejais anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims.


Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

4AM BOUTIQUE įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo asmens duomenų trečiosioms šalims, išskyrus Pardavėjo partnerius, teikiančius prekių pristatymo ar kitas, su Pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas bei Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.


Slapukai (angl. cookies)

Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašoma informacija (slapukai, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.


Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

www.4amboutique.com turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politikos sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. 

Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.


Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums 4am@4amboutique.com

Paieška

Mano krepšelis